home about us oferta cateringowa przyjecia kontakt
view recipes
 
 




Wybierz rodzaj cateringu :

- DOMOWY >>>
- BIZNESOWY>>>
- OKOLICZNOŚCIOWY>>>
- PLENEROWYY>>>

- DLA PRZEDSZKOLI>>>

PROPOZYCJA MENU

Propozycji menu obiadowego podstawowego dla żywienia zbiorowego dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym:

1. Poniedziałek
Krem z zielonego groszku
Kurczak gotowany z w sosie potrawkowym, ryż, marchewka gotowana
2. Wtorek
Zupa krupnik na mięsie
Jajko sadzone, ziemniaki pure, brokuły gotowane
3. środa
Zupa kapuśniak na mięsie
Pierogi z serem i sosem waniliowym
4. Czwartek
Zupa pomidorowa z ryżem
Kotlet mielony wieprzowy smażony, ziemniaki gotowane, surówka z białej kapusty
5. Piątek
Rosół z makaronem
Ryba panierowana smażona(łosoś), ziemniaki gotowane, surówka z kwaszonej kapusty


6. Poniedziałek
Zupa ogórkowa
Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane, surówka z marchewki z jabłkiem
7. Wtorek
Zupa pomidorowa z makaronem
Gulasz wieprzowy w jarzynach, kasza jęczmienna
8. środa
Zupa krupnik
Naleśniki z serem i polewą owocową
9. Czwartek
Rosół z makaronem
Pulpeciki cielęco-drobiowe z sosem koperkowym, ziemniaki pure, marchewka gotowana
10. Piątek
Zupa jarzynowa
Ryba saute (sandacz), ziemniaki, surówka z kwaszonej kapusty

11. Poniedziałek
Zupa brokułowa
Filet panierowany z kurczaka, ziemniaki, surówka z białej kapusty
12. Wtorek
Zupa jarzynowa
Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki
13. środa
Zupa ogórkowa na mięsie
Kotlet jajeczny , ziemniaki pure, warzywa gotowane,
14. Czwartek
Zupa gulaszowa (bez papryki) na mięsie drobiowym
Placki ziemniaczane z cukrem.
15. Piątek
Zupa pomidorowa z ryżem
Ryba saute (mintaj), ziemniaki gotowane, surówka z białej kapusty.

Polecamy chłodnik litewski lub chłodnik owocowy w gorące dni.


Propozycje menu śniadaniowego podstawowego dla żywienia zbiorowego dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym:
śniadania:

Propozycja śniadania 1:
-herbata
-pieczywo mieszane z masłem
- szynka drobiowa
-pomidor

Propozycja śniadania 2:
-kakao
-bułki mieszane z masłem
-szynka wieprzowa
-ogórek kwaszony

Propozycja śniadania 3:
-kawa z mlekiem
-pieczywo mieszane z masłem
-pasta jajeczna ze szczypiorkiem
-papryka

Propozycja śniadania 4:
-herbata
-pieczywo mieszane z masłem
-ser żółty
-ketchup

Propozycja śniadania 5:
-kakao
-pieczywo mieszane z masłem
-szynka wiejska
- ogórek kwaszony

Propozycja śniadania 6:
-kawa z mlekiem
-pieczywo mieszane z masłem
-pasztet drobiowy
-papryka

Propozycja śniadania 7:
-kawa zbożowa lub herbata
-pieczywo mieszane z masłem
-twarożek
-rzodkiewka

Propozycja śniadania 8:
-kakao lub herbata
-bułki mieszane z masłem
-szynka drobiowa
-ogórek konserwowy

Propozycja śniadania 9:
-kawa z mlekiem lub herbata
-pieczywo mieszane z masłem
-parówka
-ketchup

Propozycja śniadania 10:
-herbata owocowa
-pieczywo mieszane z masłem
-ser żółty
-pomidor

Propozycja śniadania 11:
- herbata
- płatki na mleku
- pieczywo pszenne z dżemem lub miodem

Propozycja śniadania 12:
-kawa z mlekiem
-pieczywo mieszane z masłem
-ser almette
-rzodkiewka




Propozycje menu podstawowego podwieczorków dla żywienia zbiorowego dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym:

Podwieczorki:

Propozycja podwieczorku 1:
-tarte jabłka z bita śmietana
-herbatnik
-napój owocowy

Propozycja podwieczorku 2:
-budyń czekoladowy z sokiem owocowym
-napój owocowy

Propozycja podwieczorku 3:
-drożdżówka
-jabłko
-herbata owocowa

Propozycja podwieczorku 4:
-kisiel
-bita śmietana
-brzoskwinie
-napój owocowy

Propozycja podwieczorku 5:
-jogurt owocowy
- herbatnik
-napój owocowy

Propozycja podwieczorku 6:
-galaretka owocowa z bitą śmietaną
-wafelek czekoladowy
-napój owocowy

Propozycja podwieczorku 7:
-kaszka manna z sokiem owocowym
-jabłko
-napój owocowy

Propozycja podwieczorku 8:
- ciasto drożdżowe
-brzoskwinia
- herbata owocowa

Propozycja podwieczorku 9:
-tarte jabłka z bitą śmietaną
-herbatnik
-napój owocowy

Propozycja podwieczorku 10:>
- serek Danio waniliowe
- brzoskwinia
- napój owocowy



Naszą ofertę pragniemy skierować do placówek przedszkolnych i szkolnych oraz do rodziców, których pociechy korzystają z obiadów w takich placówkach.
Oprócz zadowolenia maluchów w kwestii smaku naszych obiadów, gwarantujemy dbałość o zdrowie dzieci. Dbamy aby w procesie produkcji używane były tylko naturalne przyprawy bez konserwantów czy sztucznych barwników i wzmacniaczy smaku.
Oferowane przez nas dania, przygotowywane są ze świeżych produktów na bieżąco, z pełną dbałością o higienę produkcji.
Uwzględniamy zarówno preferencje dzieci, jak i wskazówki rodziców, których pociechy nie mogą z różnych powodów korzystać z podstawowego menu – przygotowujemy dania dla dzieci alergicznych, bezglutenowych, pozostających na diecie bezmlecznej itp.

 



PROPOZYCJE MENU >>>

 

 
 

O NAS | KONTAKT | OFERTA | PORTFOLIO | HOME |

 

 

Copyright Euro-Smak 2009 . Outright Reklama zewnętrzna

 

 

Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.